INKOOP DARTS

Heb je darts gekocht (hier of ergens anders) waar je niet meer mee gooit? Dan is het natuurlijk zonde om deze gewoon te laten liggen. We kunnen je hier vast mee helpen! We kopen immers graag je darts aan, en in ruil daarvoor krijg je winkeltegoed geldig op onze webshop. Zo kan je meteen op zoek naar nieuw materiaal.

Om de darts aan te bieden, vul je onderstaand formulier in. We nemen dan contact met je op om de verkoop te finaliseren. Van zodra er een akkoord is, ontvang je van ons het winkeltegoed. Let wel: de bestelling waarvoor je het winkeltegoed gebruikt, wordt pas verzonden van zodra wij de darts in ontvangst hebben mogen nemen. Ook de verzendkosten nemen we mee op in je winkeltegoed, zodat het versturen van de darts helemaal gratis wordt!

De darts die we ontvangen zullen door ons aangeboden worden op de tweedehandspagina. Zo kan je, met wat geluk, een extra voordelige deal doen als je nog op zoek bent naar pijlen! Je vindt HIER ons tweedehands aanbod!

Toch nog vragen? Neem dan zeker contact op via info@schoondart.be

Darts opsturen? Dat doe je naar : Schoondart – Raf Schoonbaert – Matenstraat 118/5 – 2845 Niel. Voor de tracking kan je mailadres info@schoondart.be opgeven.

Geef hieronder je darts op voor inkoop.

Inkoop Darts
No images found.