Virt Camera

299,95 incl. BTW

Speel tegen spelers over de hele wereld via de Target Virt Camera, de perfecte aanvulling op het Target MOD-systeem. Deze geavanceerde camera maakt het mogelijk om via je Target MOD systeem online tegen andere gebruikers van het systeem te spelen.

Met de Target Virt Camera hoef je nooit meer alleen te spelen. Deze slimme camera is ontworpen om naadloos te integreren met de Target Dart Counter-app, waardoor je de kans krijgt om wereldwijd tegen andere dartsfanaten aan te treden, ongeacht waar ze zich bevinden. Met de Virt Camera en functionaliteit van het Target MOD systeem ben je dus altijd verbonden met een wereldwijde gemeenschap van dartsenthousiastelingen, waardoor je nooit meer in je eentje hoeft te spelen.

De Virt Camera wordt geleverd als een opzichzelfstaand apparaat met het benodigde aansluitingsmateriaal, zonder dartbord of andere onderdelen van het Target MOD-systeem. Installeer de camera eenvoudig op je MOD-systeem en maak je klaar om deel te nemen aan spannende online toernooien, uitdagende competities en gezellige potjes met vrienden, allemaal vanuit het comfort van je eigen dartruimte.

Let op: De Target Virt Camera heeft geen functie om scores te tellen.

Belangrijke installatievereisten voor optimaal gebruik

Plafondhoogte van minimaal 2,2 meter – De Virt-camera moet boven het dartbord worden geplaatst voor een correcte werking. Anders kan de camera te weinig van de ruimte waarnemen.
Sterke wifi in de kamer met een router – Voor optimale prestaties heeft Virt een krachtige wifi-verbinding nodig. Het wordt sterk aanbevolen om de router in dezelfde ruimte te plaatsen voor een stabiele internetverbinding.
Gebruik van een 5V/2A stroomadapter vereist – Zorg ervoor dat je een 5V-stekker gebruikt, aangezien deze niet inbegrepen is in de verpakking.
Gebruik van de DartCounter app – Virt functioneert uitsluitend via de DartCounter app, beschikbaar op zowel Apple als Android, om jouw speelervaring te optimaliseren.

Slechts 1 resterend op voorraad

Ontvang 599 SCHOONDART bonuspunten bij aankoop van dit product.
Categorie: Tags: ,

Loading...

Barcode: